Aegon

Bouw je eigen toekomst – bij Aegon!
Bij Aegon voelen we ons verantwoordelijk voor de financiële be­wustwording van mensen. We bieden begrijpelijke oplossingen waardoor onze klanten bewuste keuzes kunnen maken voor een gezonde financiële toekomst.

Wie zijn we?
Aegon is een toonaangevende financiële dienstverlener die wereldwijd zo’n 40 miljoen klanten helpt met oplossingen op het gebied van pensioenen, verzekeringen en vermogensbeheer. Momenteel is Aegon N.V. actief in twintig landen; in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika, en in opkomende regio’s als Brazilië, India en China.

Wat doen we?
Op basis van een eerlijke dialoog ontwikkelen we begrijpelijke oplossingen die onze klanten financieel zelfstandig en onafhan­kelijk maken. In totaal zijn we verantwoordelijk voor een beheerd vermogen van ruim 50 miljard euro. Om onze klanten direct en nog gerichter van dienst te kunnen zijn, werken we momenteel aan een innovatieslag waarin we e-commerce, ICT, big data en geavanceerde technologie inzetten als strategische factoren. Zo hebben we een aantal revolutionaire start-ups gelanceerd waaronder Kroodle, de eerste Facebook-verzekeraar, en Knab, een digitale bank met een volledig nieuw businessmodel.

Bij deze veelbelovende revolutie kunnen we bètatalenten ge­bruiken die helder kunnen communiceren, analytisch sterk zijn en in staat zijn om zelf initiatieven te nemen in het belang van onze klanten. We zoeken gedreven professionals die een studie econometrie, informatica, wiskunde of natuurkunde hebben af­gerond en hun kennis willen inzetten voor een prachtige toe­komst – voor jezelf, voor onze klanten en voor Aegon als toon­aangevende financiële dienstverlener. Heb jij passie en lef, en wil je écht verschil kunnen maken? Dan biedt Aegon je alle ruimte en kansen om die schitterende toekomst voor ons allemaal mo­gelijk te maken.

Interesse?
Ben je benieuwd welke kansen Aegon jou te bieden heeft? Kijk dan op werkenbijaegon.nl.

Summary

Location Headquarters in The Netherlands:
The Hague
Location Headquarters:
The Hague
Employees in The Netherlands:
4500
Employees Worldwide:
39000
Locations in The Netherlands:
The Hague,
Leeuwarden
Active in countries:
US, China, Brazil, Canada, Mexico, Bermuda, Australia, Hongkong, India, Indonesia, Japan, Malaysia, Philippines, Singapore, Thailand, Czeck Republic, Denmark, France, Germany, Hungary, Ireland, Italy, Portugal, Poland, Romania, Slovakia, Spain, Turkey, UK.
Yearly university starters:
20
Yearly university interns:
10